Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce 02 KASIM 2016 Tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Antrenörlerin katılımları ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Değerlendirme toplantısında Açılış Konuşmasını yapan  Spor Şube Müdürü Adnan KORKUT  2015-2016 yılında yapılan sportif faaliyetlerini değerlendirdikten sonra    sezonda yaşanan eksikliklerin ve aksaklıkların giderilmesi konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. 2016-2017  yeni sezonda her hangi bir aksaklık ve eksikliğe mahal verilmemesi konusunda uyarılarda bulunarak daha titiz bir çalışma yürütülmesini istedi.
Amaçlarının Ardahan İlinin spor profilini daha yukarılara çekmek ve Ardahan ilinde spor yapan gençlerin sayısının artırmak onları her türlü kötü alışkanlıklardan korumak ve kollamak maksadı ile daha çok çalışmalarının gerektiğini belirtti.
Yeni sezona daha güçlü bir şekilde girmeleri gerektiğini sorumluluklarının daha fazla olacağını belirten KORKUT yeni sezonda Antrenörlere ve Beden  Eğitimi Öğretmenlerine başarılar dileyerek kazasız belasız amacına uygun başarılarla dolu sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.