İlimizde 6, 7 ve 8 Nisan tarihinde Basketbol Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları yapıldı 
5 Nisan da Çok amaçlı spor salonumuzda  Spor Hizmetleri Spor Şube Müdürümüz Ozan Aslan Başkanlığında müsabakaların teknik toplantısı Yapıldı.
6 Nisan perşembe günü İl Müdürümüz Ramazan Demir ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Halil İbrahim Yılmaz katılımıyla grup müsabakaları seremonisi yapıldı.
 Seremonide konuşma yapan  İl Müdürümüz Ramazan Demir Ardahan‘a gelen tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu açılış seremonisi sonrası müsabaka başladı.
2. Gününde kıyasıya mücadeleyle devam ederken  İl Müdürümüz Ramazan Demir, Gençlik, Hizmetleri Müdürümüz Erkan Cantav ziyaret ederek Hakemlerle, Öğretmenlerle ve Sporcularla birebir ilgilendiler. Müsabakaya Mutlu Çarşamba Projesi Kapsamında Antrenman yapan özel sporcularımızda katıldı.
3 gün süren müsabaka Kazım Karabekir Paşa Spor Salonumuzda Sona erdi.
Centilmence ve kıyasıya mücadelelere sahne olan maçların dereceye giren takımlara ödüllerini İl Müdürümüz Ramazan Demir, Spor Hizmetleri Müdürümüz Halil İbrahim Yılmaz, Spor Hizmetleri Şube Müdürümüz Ozan Aslan, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Erkan Cantav ve Hanak İlçe Müdürümüz Seyfettin Tekin takdim etti.


Dereceye giren takımlar 
  Kızlar 
1.Rize-Çaykur Ortaokulu 
2.Erzurum-Sabancı Ortaokulu 
3.Ardahan -TOBB Ortaokulu 
  Erkekler 
1.Rize Çaykur Ortaokulu 
2.Ardahan TOBB ortaokulu