Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı’nın 2020 yılı faaliyet programında yer alan “Kayaklı Koşu güç geliştirme ve tekerlekli kayak” milli takım kampı, 15-31 Ekim 2020 tarihleri arasında, Ardahan Üniversitesi Kampüs alanında yapılmaktadır. 
İlimizde gerçekleştirilen kampa katılım sağlayan sporcular ve Antrenörler, Kamp Müdürü ve aynı zamanda Milli Takım Kayak Antrenörü Seyfullah Bayraktar idaresinde, İl Müdürümüz Bilent Akar’a iadeyi ziyarette bulundular. İl Müdürümüz tarafından ağırlanan sporcu ve Antrenörlere İlimizde yapacakları kamp süresince ihtiyaç duyacakları her konuda yardıma hazır olduğunu belirten Bilent Akar çalışmalarında başarılar diledi.
İlimizde yapılacak olan kamp hakkında kısaca bilgi veren kamp müdürü Seyfullah Bayraktar “bu kampın kışın yapılacak olan yarışmalara hazırlık olduğunu belirterek verimli bir kamp süreci geçirdiklerini, İlimizin rakım ve doğa bakımından kampa çok uygun olduğunu önümüzdeki yıllarda da yine burada kamp yapmayı düşündüklerini ifade ederek göstermiş olduğu ilgiden ve vermiş olduğu destekten dolayı İl Müdürümüze teşekkürlerini sunduğunu.” söyledi.