Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreniyle Başlayan Kutlamalar
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıldönümü Ardahan’da düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. İl Müdürümüz Ramazan DEMİR tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulan törenin ardından, valilik önünde 80. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. 
Program Coşkuyla Devam Etti
Kortej yürüyüşünün ardından İl Müdürümüz Ramazan DEMİR, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından program şiirlerin okunması, müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi, güreş, judo, badminton ve daha birçok sportif etkinlikle devam etti.

Sporculara Ödülleri Verildi.
Törende ayrıca ulusal ve uluslararası alanda dereceye giren sporculara da protokol üyeleri tarafından hediyeler takdim edildi. 
Sanatsal ve Sportif Stantlar Ziyaret Edildi
Valimiz Hayrettin ÇİÇEK, İl Müdürümüz Ramazan DEMİR ile birlikte program kapsamında sanatsal ve sportif stantları ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti.

Gençlik Halayı ile Son
Program, İl Müdürümüz Ramazan DEMİR’in Valimiz Hayrettin ÇİÇEK ve İl Protokolü ile gençlik halayına katılmasıyla sona erdi. Coşkulu halay, 19 Mayıs coşkusunu en güzel şekilde yansıttı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları tüm Türkiye'de olduğu gibi Ardahan’da da büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Kutlamalara katılan tüm vatandaşlarımıza 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı bir kez daha kutlarız.