81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Deneyap uygulama sınavı, 30 Haziran 2024 Pazar günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu’nda yapıldı. İlimizde de coşkuyla gerçekleştirilen sınava gençlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirmeyi hedefleyen bu önemli sınavda, İl Müdürümüz Sayın Ramazan DEMİR sınav merkezini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi ve başarı dileklerinde bulundu.
DEMİR, sınav sonrası yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin teknolojik becerilerini geliştirmek ve ülkemizin teknolojik geleceğine katkıda bulunmak için bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Sınavın düzenlenmesinde emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Gençlerimize başarılar diliyorum,” dedi.
Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında gerçekleştirilen Deneyap uygulama sınavı, gençlerin yeteneklerini sergilemeleri ve teknolojiye olan ilgilerini artırmaları amacıyla düzenleniyor. İlimizde de büyük bir katılım ve heyecanla tamamlanan sınavın sonuçları merakla bekleniyor.