Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi kapsamında vatandaşları meydanlara çekmeye devam ediyor. 
Ardahan'da vatandaşların yoğun olduğu meydanlarda düzenlenen etkinliklerin bu ayki meydanı Milli Egemenlik Gençlik Parkında oldu. 

Çağın en büyük sorunlarından biri olan sosyal medya alışkanlığına dikkat çekmek, gençleri sosyal medyadan uzaklaştırıp spor bilincini aşılamak, sanatsal faaliyetlere yönlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Etkinlik kapsamında Masa Tenisi, Golf, Dart, Körling, Langırt ve birçok branşta faaliyetler gerçekleşti. Halk oyunları gösterileri ve gençlerin oluşturduğu müzik gruplarının mini konserlerinin de yer aldığı etkinliği Gençlik Spor İl Müdürü Bilent AKAR, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ferman GÜLER, Spor Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim YILMAZ, Yurt Hizmetleri Müdürü Işıl GÜLLÜDAĞ, Kadastro Müdürü ,Mustafa ÇELİK, Yazı İşleri Müdürü İbrahim GÜLLÜDAĞ ve Kurum amirlerinin katılımıyla stantları gezerek spor etkinliklerine katıldılar. 
Bir çok branşta mini turnuvaların yapıldığı etkinlikte dereceye giren  sporculara madalya ve hediye verildi.