Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün organize ettiği, 2016-2017 yılı Okul Spor Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen Genç Kızlar  Futsal  turnuvası, 22-30 Kasım 2016 tarihleri arasında  Kazım Karabekir Paşa Spor salonunda oynanarak  başarıyla tamamlandı.
Okul öğrencilerinin ve idarecilerinin de yoğun ilgi gösterdiği maçlar sonunda yapılan final müsabakasında, Çıldır ÇP. Lisesi genç kızlar futsal takımı rakibi Göle Kız Teknik ve Meslek Lisesi genç kızlar futsal takımını 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
İl Müdür Vekilimiz Adnan KORKUT, şampiyonluğunu ilan eden Çıldır ÇP. Lisesine ödülünü vermeden önce yaptığı kısa konuşmada ‘’ futbolun sadece erkek sporu olmadığını gösteren ve erkeklerin oynamış oldukları futbol müsabakalarında da görmek istediğimiz, FAİR-PLAY kurallarını müsabakalar boyunca takdire şayan bir vaziyette sergileyen, nazik ve kibar davranışlarından dolayı tüm kız sporcularımızı tebrik ediyorum’’ diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Dereceye giren takımlarımıza ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Adnan KORKUT,  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Akın KOÇ  ve okul müdürleri tarafından verildi.

Genç Kızlar  Futsal  turnuvası sonucu.

1. Çıldır Çok Programlı Lisesi
2. Merkez Kız Teknik  ve Meslek  lisesi 3. Göle Kız Teknik ve Meslek Lisesi