Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce düzenlenen Valilik Kupası Voleybol turnuvası sona erdi. Kamu Kurum Kuruluş ve Müesseselerinde çalışan personellerin serbest zamanlarını  spor yaparak ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen müsabakalar,  mesai saatleri dışında  13-19 Kasım 2015 tarihleri arasında Kazım Karabekir Paşa spor salonunda oynanarak tamamlanmıştır. Yapılan turnuva başarı ile sonuçlandırılmış olup,  müsabakayı Vali Yardımcısı Abdurrezzak CANPOLAT, Kurum Müdürleri ve Vatandaşlar izledi.
Birinci olan  Devlet Hst. voleybol takımına kupasını Vali Yardımcısı Abdurrezzak CANPOLAT, 2. Olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımına kupasını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bilent AKAR, 3 olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü voleybol takımına kupasını İl Tarım Müdürü Mustafa TANI takdim etti.
 İl Müdürümüz Akar yaptığı açıklamada; ''Amacımızın,  her yaş grubundan insanları spora yöneltmek ve düzenlemiş olduğumuz turnuvada kamu kurumlarında çalışan arkadaşlarımızın aralarındaki diyaloğu artırarak boş zamanlarını  spor salonlarında değerlendirmeleri olduğunu belirterek,  diğer branşlarda'da  faaliyetlerin  devam edeceğini söylemiştir''. İL Müdürümüz katılım sağlayan tüm takımlara  centilmence davranışlarından dolayı  teşekkür etti.


VOLEYBOL TURNUVASI SONUÇLARI

1. Devlet Hastanesi Voleybol Takımı
2. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol Takımı
3. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Voleybol Takımı