2017-2018 Sezonu Okul Sporları Yıldız Kız-Erkek Voleybol Grup Müsabakaları, 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kars, Ordu, Rize ve Trabzon İlleri olmak üzere 10 İlin kız ve erkek takımları toplam 230 sporcunun katılımıyla İlimizde yapıldı.
İl Müdürlüğümüzün Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu ve Ardahan Üniversitesinin Spor Salonunda gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Kız- Erkek Voleybol Grup Müsabakalarının açılış seremonisinde saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bilent Akar müsabakalara katılan sporculara, okullarına ve öğretmenlerine başarılar diledi.
Çekişmeli geçen müsabakalarda takımlar rakiplerini mağlup edip ve adını bir üst tura yazdırmak adına tüm hünerlerini sergilediler. 4 gün süren müsabakalar neticesinde Erkekler grubunda Giresun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Trabzon Sürmene Ayşe Kırali Ortaokulu ve Erzurum Yıldızkent İMKB Ortaokulu bir üst tura adını yazdırırken, Kızların gurubunda ise Rize Hüseyin Yardımcı Ortaokulu, Ordu Fatsa Sakarya Ortaokulu ve Trabzon Ortahisar İbrahim Alemdağ Ortaokulu bir üst tura adını yazdırdı.
Müsabakaların sonunda bir üst tura adını yazdıran takımlara madalya ve katılım belgelerini İl Müdürümüz Bilent Akar, Spor Şube Müdürü Yurdaer Yurdakul, Hanak İlçe Müdürü ve Voleybol İl Temsilcimiz Gökmen Aslankılıç, Çıldır İlçe Müdürümüz Adnan Korkut takdim etmişlerdir.