Çıldır İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğünün katkılarıyla “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından koordine edilen 15 Temmuz Şehitleri Anısına düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Futbol Turnuvası tamamlandı.
Beş gün süren 15 Temmuz Şehitleri Anısına düzenlenen Futbol Turnuvasında, Minikler final maçında karşı karşıya gelen Damlıca Köyü Camii Futbol Takımı, Çıldır Merkez Camii Futbol Takımını 4 -2, Yıldızlar Final maçında ise karşı karşıya gelen Çıldır Merkez Camii futbol takımı, Akkiraz Köyü Camii futbol takımını 3-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Oynanan final müsabakalarını Çıldır Kaymakamı Bedirhan İMAMOĞLU, İlçe Müftüsü Mehmet CEBECİ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adnan KORKUT ve kurum personelleri izledi.
Kupa ve madalya töreni öncesi günün anlam ve önemine yönelik katılımcılara kısa konuşma yapan Kaymakam İMAMOĞLU ''Evlatlarımıza 15 Temmuz’un asla unutulmayacağını ve unutturulamayacağını düzenlemiş olduğumuz faaliyetlerle anlattık. Yapılan tüm faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi şahadete koşan Aziz Şehitlerimizi minnetle yâd ediyor, Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha bu kötü günleri yaşatmasın'' ifadelerini kullandı.
15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen futbol turnuvası sonunda dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.