Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilen, Sayın Bakanımız A. Çağatay KILIÇ’ın Mayıs ayı içerisinde Ülkemiz genelindeki tüm ailelere göndermiş olduğu mektupla start vermiş olduğu ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi İlimizde de antrenörlerimiz aracılığıyla sayın bakanımızın mektubu ailelerle buluşturularak,  çocukları ile birlikte spor yapmaya davet edilmişlerdir. Yaklaşık 42 ebeveynin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde anne ve babalar çocuklarıyla birlikte spor yapmanın mutluluğunu yaşarken, aileleriyle aynı aktivitede yer alan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.  Proje kapsamında bu kez anne ve babalar çocuklarıyla birlikte Yüzme, futbol, Basketbol, voleybol, Boks, Jimnastik branşlarında spor yaptı.
Proje sayesinde spora başladıklarını ifade eden aileler, çocuklarıyla birlikte spor yapma imkânını sağladığı için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür etti. Aileleri ile spor yapan çocuklar ise ilk kez anne ve babalarıyla spor yaptıklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.
İl Müdürümüz Bilent AKAR ‘’Ailemle Spor Yapıyorum’’ projesi kapsamında Antrenörlerimiz aracılığı ile yürütülen çalışmaları yerinde ziyaret ederek katılım sağlayan ailelere projeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.