Ardahan Valiliği ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Uluslararası Çıldır Altın At Kış Şöleni" buzla kaplı Çıldır Gölü üzerinde yapıldı.

Şölene Vali Ahmet Deniz, Iğdır Valisi Davut Haner, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Ramazan Korkmaz, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Muharrem Coşgun, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu (TGSDF) Başkanı ve ARÜ İBEF Dekanı Prof.Dr. Alpaslan Ceylan, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür v. Utkuata Nesipoğlu, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şölende, Kars Selim Doğanpınar Cirit Kulübü’nün cirit gösterisi ile Van'ın Erciş ilçesi Ulupamir Mahallesi'nden gelen Kırgızların atlarla yaptığı Gökbörü (post kapmaca) yarışı ile atlı okçuluk, atlı kızak ve rahvan at müsabakaları, Buz Pateni ve Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Takımı  kar üzerinde gösteri yaptı.  Yapılan gösteriler büyük ilgi gördü.