Beşiktaş Spor Kulübü tarafından, İlimiz genelinde ki öğrencilere dağıtılmak üzere 5 bin forma gönderildi.
Merkez Rekabet Kurumu Fen Lisesi, Hülya Avşar Spor Salonunda düzenlenen törene Valimiz Mehmet Emin Bilmez, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, İl Müdürümüz Bilent Akar, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensupları katılım sağladı. 
Törende konuşan Sayın Valimiz  "Türkiye'nin en doğusu Serhat Şehir Ardahan'ı unutmayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere yönetimde olup da buraya kadar gelen herkese teşekkürler ediyorum" dedi.  
Beşiktaş Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Burhan Topuz ise "Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın “Edirne’den, Ardahan'a kadar, Tekirdağ’dan Hakkari'ye kadar” bir projesi vardı. Bu proje bütün çocuklarımıza ve gençlerimize Beşiktaş sevgisini, Beşiktaş aşkını aşılamak adına bölgelere gidip bu çocukların gönlünü okşamak ve onların ümitlerini yeşertmek adına başlattığımız bu projenin bu ayağını Ardahan’da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geldiğimiz Ardahan’da gösterilen ilgi ve alakadan dolayı başta sayın valimiz olmak üzere tüm idari amirler, öğrenci, öğretmen ve tüm halkımıza teşekkürlerini iletti. " 
Konuşmaların ardından Beşiktaş Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Burhan Topuz, Sayın Valimize kendi adının yazılı olduğu forma hediye etti. Programın sonunda topluca hatıra fotoğrafları çekildi.