İl Müdürümüz Bilent AKAR, İlimiz genelinde yapılacak olan 2017-2018 sezonu sportif faaliyetlerin yol haritasını belirlemek ve merkez dahil İlçe müdürlüklerimizin sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını görüşmek üzere, İlçe müdürlerimiz Adnan KORKUT, Gökmen ASLANKILIÇ, Bayram POLAT, Erhan YILMAZ, H. İbrahim YILMAZ, Gençlik Merkezi Müdürü Ferman GÜLER, Spor Şube Müdürü vekili Damla BEKTAŞ ve Tesisler Şube Müdürü vekili İlkay GÜNGÖREN ile toplantı yaptı.
İl merkezi ve İlçelerimizdeki tesislerimizin durumunu hafta içerisinde Tesisler Şube Müdür vekili İlkay GÜNGÖREN ile birlikte yerinde inceleyen İl Müdürümüz Akar, sezona eksiksiz başlamak için gerekli tadilatların yapılması talimatını vererek, yapımı devam eden tesislerimizi ziyaret edip işleri üstlenen yüklenici firmalardan bilgiler aldı.
İl Müdürümüz Akar, toplantıda İlçelerimizdeki sporcu, spor malzemeleri ve çeşitli müsabakalarda kullanmış olduğumuz Okulların spor salonlarının durumlarını ve sorunların çözüm yollarını İlçe Müdürlerimizle birlikte istişare ederek, sezona sıkıntılarımızı imkanlarımız dahilinde minimuma indirecek çalışmaların yapılması kararı alındı.