Türkiye Buz Federasyonu Başkanlığının 2020-2021 sezonu faaliyet programı doğrultusunda, Nene Hatun Short Track Kupası yarışmaları, 11-15 Kasım 2020 tarihleri arasında Erzurum İlinde yapılmıştır.
Yarışmalara, Spor Hizmetleri Müdürü H. İbrahim YILMAZ’ın idareciliğinde, Antrenörümüz Leyla YILMAZ ve 13 sporcu ile katılım sağlanmıştır. 
Short Track (sürat pateni) takımımız 1000, 777, 500, 333 ve 1000 metre bayrak yarışmalarında mücadele ettiler. Müsabakalar sonucunda eleme gruplarından geçerek Final B ye kadar yükselme başarısı gösteren sporcularımız, Sümeyra Ecrin ÇAPAN, Beyzanur ÖZTÜRK ve Ecrin OKUR dan oluşan bayrak takımımız  1000mt Junior E bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi olmuşlardır.
Erzurum İlinde gerçekleştirilen müsabakaların ardından İlimize ulaşan takımımızın idareciliğini yapan Spor Hizmetleri Müdürü H. İbrahim YILMAZ "Ülkemizin ve Dünyanın içinde bulunduğu Covit 19 salgınının hızla devam ettiği bu günlerde İl Müdürlüğümüzce her türlü sağlık tedbirleri alınarak müsabakalara katılımı sağlanan Antrenör ve sporcularımız sorunsuz evlerine ulaştırılmıştır. Antrenörümüz Leyla Yılmaz ve sporcularımızı elde ettikleri başarıdan dolayı İl Müdürlüğümüz adına tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu yarışmalarda sporcu sağlığını ön planda tutan ve gerekli tedbirleri çok sıkı bir şekilde alan yarışmaların sorunsuz devamını ve sonuçlanmasını sağlayan Buz pateni federasyonu Başkanlığına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi