Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün organize ettiği ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'' sportif faaliyetleri kapsamında Atletizm (Kros), Halk Koşusu, Satranç ve Güreş branşlarında düzenlenen müsabakalar sonuçlanmıştır.
Düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'' günü İlçe Kaymakamı Sayın Bedirhan İMAMOĞLU tarafından takdim edilecektir. 
Temel hedefin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ilerleyen Cumhuriyet gençlerinin, günün anlam ve önemini idrak etmesi olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Adnan KORKUT, bunun yanında sportif aktiviteler ile bu anlamlı günü daha da anlamlı hale getirmek istediklerini kaydetti.
Şanlı Türk tarihinin başarılar ile dolu olduğunu dile getiren İlçe Müdürü Adnan KORKUT, mücadele ile elde edilen bu başarıların gençlere aktarılmasının önemine vurgu yaparak, 19 Mayıs tarihinin bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere bıraktığını söyleyen İlçe Müdürümüz, çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla, geleceğin güvencesi gençlerin yarına hazırlanmasına önem verdiklerini ve gençlerin Atatürk ilkeleri ışığında ülkeye sahip çıkacağına inanıyorum dedi.
İlçe Müdürümüz Adnan KORKUT konuşmasını gençlerin bayramını kutlayarak tamamladı.