Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün organize ettiği 2016-2017 yılı Okul Sporları yarışmalarına, Genç Erkekler Futbol turnuvasıyla start verildi.

İlimizdeki soğuk hava şartlarına rağmen turnuvaya on okulumuzun Genç Erkekler Futbol Takımlarının katılımlarıyla, 14-23 Kasım 2016 tarihleri arasında, Halil Efendi Semt sahasında, ‘’FAİR PLAY’’ çerçevesinde oynanan müsabakaların sonunda final müsabakasıyla tamamlanmıştır.

İl Müdürümüz Bilent AKAR’ın da izlemiş olduğu final müsabakasının ardından yaptığı açıklamada ‘’Spor bireye ve topluma sağlıklı yaşam sunmakla kalmaz aynı zamanda beraberliği ve takım olmayı öğreterek toplumsal bağların gelişimine de büyük katkı sağlar. Okullarımızdaki İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimizin turnuvaya olan ilgisinden çok memnun kaldığımı belirtmek isterim, bu vesile ile İlimizde yaşanan soğuk hava şartlarına rağmen faaliyete katılım sağlayan okullarımızın idarecilerine, Beden Eğitim Öğretmenlerine, öğrencilerine ve turnuvada emeği geçen tüm personelimizi kutlayarak teşekkür ediyorum’’ dedi.
Turnuvada, 1. olan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesine ödülünü İl Müdürümüz Bilent AKAR, 2.olan Posof Çok Programlı Lisesine  ödülünü Spor Şube Müdürü Adnan KORKUT, 3. Olan Ardahan Anadolu Öğretmen Lisesine  ödülünü Gençlik Merkezi Müdürü Ferman GÜLER Takdim etti.