2016-2017 Futbol Sezonu Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı İl Müdürlüğümüz Toplantı salonunda yapıldı.Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent AKAR, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Özgür Hamza KÜÇÜK, Futbol İl Temsilcisi Önder SEYREK, Spor Şube Müdürü Adnan KORKUT, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı İbrahim GÖK, ve Spor Kulüplerimizin Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve temsilcileri katıldılar.
Açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Bilent AKAR
“2015 - 2016 sezonunun bütün takımlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimiz geçmiş sezonlarda başarılı olmuş ve önümüzdeki sezonlar için güven ve teminat vermiştir. Bundan sonra spor için ne yapılması gerekiyorsa üstümüze düşen görevleri yerine getirerek, genç nesilleri spora yönlendirmek ve sevdirmek için İl Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımla beraber çalışıp yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Geçmiş sezonların kısa değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, 2016-2017 sezonunda eksikliklerin tamamlanması yönünde kararlar alındı.