Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığımız tarafından, 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sinop İlinde düzenlenen Türkiye Minikler Boks Şampiyonası’nda İlimizi temsil edecek olan 7 sporcumuzu, boks Antrenörümüz Tarkan İLİ idaresinde uğurladık.
İl Müdürümüzün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Antrenörümüz Tarkan İLİ ‘’ İlimizde boks branşına gösterilen ilgilerinden dolayı bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bütün emeği geçenlere kendim ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İl Müdürümüz Bilent AKAR uğurlama öncesi ziyaret ettiği Antrenörümüz ve sporcularımıza hitaben yaptığı konuşmada  “Yapılacak olan Türkiye Minikler Boks Şampiyonası’nda İlimizi temsil edecek olan sporcularımızı kutluyorum, İlimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inancımız sonsuz, geçmiş yıllarda katıldığımız her müsabakada ve şampiyonalarda ilimizin adını en güzel başarılarla nasıl duyurduysak, inşallah 2016 yılında da başarı çıtamızı daha fazla yükselterek daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.
İlimizde boks ve diğer branşlarda sporcu sayılarımızın her gün artması bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Sporcu sayılarımızın artması ilimiz adına katıldığımız müsabakalarda alacağımız başarılarımızın daha da yükselmesi demektir. Temennimiz şampiyonadan çok iyi derecelerle dönmek. Şimdiden dereceye giren sporcularımızı kutluyor, kendilerine İl Müdürlüğümüz adına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.