Yıldız Kızlar Futbol Takımı Ardahan İl Birincisi Küçük Altunbulak  Ortaokulu, 18-20 Nisan Tarihleri arasında Rize’de yapılan Grup Müsabakalarında namaglup olarak adını yarı finallere yazdırmayı başardı.

 Müsabakaların ilk günü Erzincan Temsilcisi  İle karşılaşan il temsilcimiz, beşinci dakikada Elvan ÇALIKARAN’ın attığı golle güzel bir başlangıç yaptı. Bu skorla biten maçla ilk galibiyetini alan takımımız ,müsabaklara güzel bir başlangıç yaptı.

İkinci gün Iğdır temsilcisi ile yapılan karşılaşmanın normal süresinde gol atılamayınca penaltı atışlarına geçildi. Ayşenur ÇAKIR, Didem KARAKULAK ve Menşure ÇALIKIRAN’ın golleri ve Evel ÇAĞLIYAN’ın muhteşem kurtarışlarıyla 3-1 lik skorla ikinci galibiyetini aldı.

 Üçüncü gün, müsabakanın favori isimlerinde Trabzon temsilcisiyle karşılaşan takımımız ilk dakikalardan itibaren oynadığı baskın futbola rağmen gol bulamadı. Bu karşılaşmanın 0-0 berabere bitmesi nedeniyle penaltı atışlarına geçildi.

 Sevcan KARAULAK, Elvan ÇAĞLIYAN ve Menşure ÇALIKIRAN’ın golleri ve Evel ÇAĞLIYAN’ın kurtarışlarıyla 3-2 biten maç sonucunda temsilcimiz, grubunda namağlup lider olarak  Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı.

Küçük Altunbulak  Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni ,takım çalıştırıcısı Orkun TANRISVER özverili çalışmaları,teknik ve motivasyon yönelik konuşmaları sporcularımız üzerinde büyük etki oluşturdu.