Syn; Valimiz Ahmet Deniz, Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Utkuata Nesipoğlu, Golf antrenörü Tarkan İli ve golf ve güreş müsabakalarında Ardahan’a madalya kazandıran sporcuları ve makamında kabul etti.
Türkiye Golf Federasyonu (TGF)’nun 26-29 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlediği Yıldızlar ligi bölge turnuvasına Ardahan’dan katılan Alişan Bulut birincilik, Halil İbrahim Tuna ise ikincilik elde etti. Okullar arası bölge güreş müsabakalarında ise Ardahanlı sporcu Emrah Özer ikincilik madalyası kazandı.
Golf ve Güreş turnuvalarında Ardahan’a üç madalya kazandıran sporcuları makamında kabul eden Syn; Vali Ahmet Deniz, “Bizim önem verdiğimiz çalışmalarımızdan birisi de spordur. Gençlerimizin ve çocuklarımızın spora ilgi göstermeleri anlamında sporcularımızın aldığı bu başarılar oldukça önemlidir. Ardahan’da spor altyapısını güçlendirmek ve sporcu yetiştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Yakın zamanda ilimize kazandıracağımız sporcu fabrikası ile sporda önemli gelişmeler sağlayacağız. Sporcularımızı kutluyorum ve daha nice başarılar elde edeceklerine güveniyorum” dedi.
Syn; Valimiz Ahmet Deniz bir süre sohbet ettiği sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.