Türkiye Atletizm Federasyonunun 2014 Yılı faaliyet programında yer alan Küçükler ve Yıldızlar 3. Kademe Atletizm  Kros Ligi 16.11.2014 tarihinde 11 Doğu ilinin katılımıyla gerçekleşti. Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünden başlayıp Belediye Meydanında tamamlanan yarışmalarda, sporcular  Küçük Kızlar 1500 m.  Küçük Erkekler 2000 m. Yıldız Kızlar 2000 m. ve Yıldız Erkekler 3000 m. Kategorilerinde yağan yağmura rağmen kıyasıya mücadele ettiler.

Erzurum, Kars, Muş, Ardahan, Bitlis, Iğdır, Erzincan, Ağrı, Van, Tunceli ve Bingöl illerinden toplam 203 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalar takım ve ferdi kategorilerde yapıldı.
Kulüpler kros ligine ilimizden Gençlik Spor kulübümüz ve Göle Gençlik Spor Kulübümüz toplam 6 takımla katılım sağlamıştır. Yarışma sonrası küçükler kategorisinde 2. yarışmada da takım halinde 2. olan il takımımız 30 Kasım 2014 tarihinde Aydın ili Kuşadası ilçesinde yapılacak olan final yarışmasına katılmaya hak kazanmışlardır.

Bölgeden toplam 21 takımın yarışacağı yarışmada ilimiz takımından yarışacak sporcularımız; Gülcan PALAVAN, Sedanur BOZKURT, Nuran TOPRAK ve Kardelen ALTUN' dan oluşan takımımız Göle ilçemizde Atletizm antrenörlerimiz Halil İbrahim YILMAZ, Seyfettin TEKİN ve Leyla YILMAZ tarafından çalıştırılmaktadırlar.

Doğu Anadolu Bölgesi Sonuçlarını Görüntülemek İçin Tıklayınız

Küçük Kızlar