Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, yapımı devam eden Buz Pateni tesis açılışı ve Spor tesislerini incelemelerde bulunmak üzere ilimize ziyaret gerçekleştirdi.
      Eşi Ayşe Betül KASAPOĞLU Hanımefendi ve beraberindeki bakanlık heyetiyle birlikte hava yolu ile Kars Harakani Havaalanına gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, burada ki karşılama programının ardından ilimize hareket etti. Sayın Valimiz Hüseyin ÖNER, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan ATALAY, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent AKAR, AK Parti İl Başkanı Kaan KOÇ, MHP İl Başkanı Hülya DAVUTOĞULLARI, vali yardımcıları, belediye başkanları, protokol üyeleri ve gençler tarafından karşılanan sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Valilik toplantı salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Bilent AKAR tarafından ilimizdeki spor tesisleri ve yatırımları hakkında bilgi verildi.
           Ziyaretleri sırasında  gençlere kitap hediye eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU  daha sonra Valimiz Hüseyin Öner, İl Müdürümüz Bilent AKAR ve beraberindeki heyet ile birlikte Ardahan Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla oluşturulan Genç Ofis’in açılışını gerçekleştirdi. Gençlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren sayın Bakanımız daha sonra İl Merkezinde yapımı devam eden Buz Pateni Pisti inşaatında incelemelerde bulunarak ardından Ardahan Kalesi’nde düzenlenen gençlerle buluşma etkinliğine katıldı. Ardahan kalesinde düzenlenen programda gençlerin sorularını cevapladı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlere yönelik çalışma ve projeler hakkında karşılıklı sohbet etti.
      Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU daha sonra Yalnızçam Kayak Merkezine giderek burada Valiliğimizce yapımı tamamlanan günü birlik sosyal tesiste ve kayak merkezinde incelemede bulundu. Yalnızçam Kayak Merkezinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen uçurtma şenliği, okçuluk ve golf etkinliklerini de izleyen sayın Bakanımız gençlerin etkinliğine eşlik etti.
      Temaslarını sürdüren Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU daha sonra Valimiz Hüseyin Öner, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, İl Müdürümüz Bilent AKAR, ve beraberindeki heyet ile birlikte inşaat çalışmaları tamamlanan Kültür merkezinde ve spor tesislerinde incelemede bulundu.
Sayın Bakanımız Göle ilçemizdeki Dağ Kayağı Milli Sporcumuz Doğukan KÖMÜR ve onun yolundan giden Halil KÖMÜR’ ü  evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbette bulundu. Sohbet sonunda sporcularımıza çeşitli hediyeler takdim ederek ilimizden ayrıldı.