Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Sportif Faaliyetlerde kullanmak üzere malzeme bulmak amacıyla başlatmış olduğu destek sağlama girişimleri sonucunda, Bursa Gemlik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Posoflu hemşehrimiz olan Sayın Refik Yılmaz’dan anlamlı destek geldi.
Sayın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ‘’spor, sanat ve kültürün bir yerin dinamizmi olduğunu belirterek, bir İl’in gelişmesinde ve tanıtılmasında spor, sanat ve kültürün yeri ayrıdır, bu dallar Şehrimizin kimliğini ortaya çıkaracağı bilincini taşıyaraktan Memleketim olan Ardahan'ın Çıldır İlçesinde çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapmaları için spor malzemesi desteği sağladık. Vermiş olduğumuz bu desteğin çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.
Çıldır İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ‘’ sporcularımızın daha iyi imkanlarda spor yapabilmesi adına bu anlamlı desteği veren Sayın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz beye, encümenlerine ve mesai arkadaşlarına spora yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim.’’ Dedi