Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 15-19 Mayıs tarihlerini içine alan, sportif ve kültürel birçok etkinliklerin gerçekleştiği Gençlik Haftası coşkuyla İlimizde kutlanmaya devam ediyor.
15 Mayıs Salı günü İl Valilik binası önündeki Atatürk anıtına Çelenk sunumunun ardından tüm Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programa, İl Valilik binasının önünden, Kazım Karabekir Paşa Spor Salonuna kadar yapılan Gençlik Yürüyüşle devam edildi. 
Kazım Karabekir Paşa Spor Salonundaki programda, Voleybol Genç Kızlar Müsabakalarında dereceye giren Yunus Emre Anadolu Liseli takımına kupa ve madalyalarını Sayın Valimiz M. Emin Bilmez, 3x3 Sokak Basketbolunda dereceye giren Yunus Emre Anadolu Lisesi takımına kupa ve madalyalarını Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, 2017-2018 Sezonu U-14 Amatör Liginde Şampiyon olan Arı Spor Kulübüne ve U-16 Amatör Liginde Şampiyon olan Göle Spor Kulübü takımlarına ödüllerini Belediye Başkanımız Faruk Köksoy takdim etti. 
Ödül töreninin ardından spor salonumuzda okçuluk branşının tanıtımı için kurulan stantta protokol üyeleri ok atışında bulunarak langırt oynadılar.
Etkinliklerle ilgili kısa değerlendirme yapan İl Müdürümüz Bilent Akar "Gençlik Haftası’nın şenlik havasında geçtiğini belirterek, gençlerimizin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik Haftasının İlimize yakışır şekilde kutlandığını ifade eden İl Müdürümüz Akar, hafta boyunca sportif ve kültürel birçok etkinlik düzenlendiğini ve düzenlenmeye de devam edeceğini kaydetti.
Atletizm, Satranç, Masa Tenisi ve Futsal müsabakalarında dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini ‘’19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’’ günü takdim edilecektir.