Okul Sporları 2017-2018 faaliyet programı kapsamında Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından, 11 Şubat 2017 tarihinde, Kazım Karabekir Paşa Spor Salonunda düzenlenen yarışmaya, geleneksel düzenlemeli ve düzenlemesiz minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 9 okul takımı 178 sporcuyla katılım sağladı.
Halkoyunları ekiplerinin birinci gelmek için tüm hünerlerini sergiledikleri yarışmada, yıldızlar geleneksel düzenlemeli kategorisinde Yalnızçam Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, gençler geleneksel düzenlemelide 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, minikler geleneksel düzenlemesizde Merkez Halit Paşa İlkokulu, yıldızlar düzenlemesizde Göle 75. Yıl İMKB. Yatılı Bölge Ortaokulu ve gençler düzenlemesiz kategorisinde Göle Sosyal Bilimler Lisesi birinci oldu.
Yarışmaları, Sayın Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ, Belediye Başkan Vekili Uğur DEDE, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret ÇERKEZOĞLU, Kafkas Üniversitesi Spor Kültür Dairesi Başkanı Ayhan MERT,  ASKF başkanı Ö. Hamza KÜÇÜK ve çok sayıda vatandaş izledi. Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve katılım belgelerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bilent AKAR, Belediye Başkan Vekili Uğur DEDE, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret ÇERKEZOĞLU, Kafkas Üniversitesi Spor Kültür Dairesi Başkanı Ayhan MERT,  ASKF başkanı Ö. Hamza KÜÇÜK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Adnan KORKUT ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Ferman GÜLER takdim etti.

DERECEYE GİREN EKİPLER

DÜZENLEMESİZ MİNİKLER
1. Merkez Halit Paşa İlkokulu

DÜZENLEMESİZ YILDIZLAR
1. Göle 75. Yıl İMKB. Yatılı Bölge Ortaokulu
2. Göle 100. Yıl Ortaokulu

DÜZENLEMESİZ GENÇLER
1. Göle Sosyal Bilimler Lisesi
2. Şehit Uzm. Çvş. İbrahim ERDOĞAN Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
3. Ardahan Mesleki ve Teknik Lisesi

DÜZENLEMELİ YILDIZLAR
1. Yalnızçam FSM. Ortaokulu

DÜZENLEMELİ GENÇLER
1. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi
2. Şehit Uzm. Çvş. İbrahim ERDOĞAN Anadolu Sağlık Meslek Lisesi