Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından, Ülkemiz genelinde ki gençlerimizi ve çocuklarımızı spora teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen ''Mobil Gençlik Merkezi'' projesi, İlimiz merkeze bağlı Yalnızçam Fatih Sultan Mehmet Ortaokulun ’da düzenlenen tanıtım standıyla start aldı.
Proje kapsamında, çeşitli spor dallarının tanıtımının yapılacağı özel bir araç ile İlimiz genelindeki okullar gezilerek, gençlere ve çocuklara spor faaliyetlerinin tanıtımı yapılacaktır. Ardahan Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz ''Mobil Gençlik Merkezi'' projesi kapsamında gezici gençlik merkezi olarak, Yalnızçam Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna giderek öğrencilerle dolu dolu bir program gerçekleştirdi. Ardahan Gençlik Merkezinin düzenlediği programda  voleybol, tenis, yapboz, mangala, boks, golf, satranç, dart gibi oyunlar oynayan öğrenciler doyasıya eğlendi. Program sonunda ise öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Etkinliklere ara vermeden, İlimiz genelindeki tüm okullara giderek tanıtımlara devam edeceklerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bilent Akar “Tüm okullarımızdaki öğrencilerimizle buluşmamızda yardım ve emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.
Programımıza ayrıca proje koordinatörü Ferman Güler, Gençlik lideri Metehan Önder, voleybol Antrenörümüz Sinan Aktaş ve Tenis Antrenörü Zuhal Acar eşlik etti.