2017-2018 Futbol Sezonunda 6222 sayılı ’’Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi’’ kanunun uygulanması, Amatör Spor Kulüplerimizin sıkıntı ve taleplerini görüşmek için İl Müdürümüz Bilent AKAR’ın başkanlığında, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Özgür Hamza KÜÇÜK, Futbol İl Temsilcisi Önder SEYREK, Çıldır İlçe Müdürü Adnan KORKUT ve Spor Kulüplerimizin Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve temsilcileri ile 16 Ağustos 2017 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda bir araya geldiler.
Açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Bilent AKAR ''2017–2018 Futbol sezonunun bütün takımlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimiz geçmiş sezonlarda başarılı olmuş ve önümüzdeki sezonlar için güven ve teminat vermiştir. Bundan sonrada İlimizde sporun gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için ne yapılması gerekiyorsa üstümüze düşen görevleri yerine getirerek, genç nesilleri spora yönlendirmek ve sevdirmek için gerek siz değerli yöneticilerimizle, gerek İl Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımla beraber çalışıp yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın'' diyerek sezonun FAİR PLAY çerçevesinde tamamlanması temmenisinde bulundu.
Geçmiş sezonların kısa değerlendirilmesinin yapılarak önümüzdeki sezonda eksikliklerin tamamlanması hakkında kararlar alınan toplantıda, Sportif Eğitim Uzmanı İbrahim EROL tarafından katılımcılara 6222 sayılı ''Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi'' kanunun uygulama yönetmeliği maddeleri hakkında bilgiler verildi.